Főoldal Hirdetési ajánlat Kapcsolat  
Vőfély Virág Esküvői ruha Jegygyűrű, ékszer Autó, hintó bérlés
Helyszín, étterem Cukrászda Dekoráció Foto, video Zenekar

Esküvő katalógus

 
Autó, hintó bérlés
Catering, étel - ital
Cukrászda, esküvői torta
Dekoráció
Esküvői ruha
Esküvői szertartásvezető
Esküvőszervezés
Foto, video
Frizura, smink
Helyszín, étterem
Internet
Jegygyűrű, ékszer
Köszönetajándék
Meghívó
Nászajándék
Nászút
Sátorbérlés, berendezés
Táncoktatás
Tűzijáték, lézerjáték
Virág - esküvői csokrok
Vőfély
Zenekar
 
Új cég felvétele
Idézetek
Név:

Fried Kastély Szálloda és Étterem****

Cím: Simontornya Malom út 33
Telefon: 06 74 486560, 06 1 3540186
E-mail: E-mail küldése
Web: www.friedhotel.hu
 
Minden kislány álmában az esküvőjét egy Kastélyban képzeli el, ahol ő a hercegnő és leendőbelije a herceg. Legyenek Önök is herceg és hercegnő az esküvőjük napján, esküdjenek örök hűséget a gyönyörű Fried Kastély Szállodában Simontornyán.

Önöknek és Vendégeiknek egyaránt fontos, hogy e jeles esemény a "Nagy Nap" örök, felejthetetlen emlék maradjon. Felejthetetlen pillanatokat élhetnek át a vendégek és az ifjú pár a Fried Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetében, az álomszép több hektáros francia kastélyparkban, a százéves fák árnyékában, ami a polgári szertartáshoz és a boldogító igen kimondásához, az egyházi ceremóniához a 250 éves Simontornyai Katolikus Templom vagy a Református templom biztosít helyszínt.

Legyen szó meghitt családias vagy nagy létszámú baráti, családi lagziról széles étel és italválasztékkal állunk vendégeink részére, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Vendégeink 3 különböző hangulatú épületben, különleges, korhű bútorokkal berendezett szobákban szállhatnak meg, az ifjú pár pedig a legszebb lakosztályban töltheti el a nászéjszakát

Megrendelhető továbbá minden kiegészítő szolgáltatás, így Önöknek nem kell napokat eltöltenie a szolgáltatók felkeresésével, mi ezt a terhet levesszük az Önök válláról és megrendeljük a menyasszonyi tortát, a virágokat, a dekorációt és a zenekart is.
 
Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben
 
Kategóriák:
 
Weblap:
 
Dekor Szerviz

Esküvők profi dekorációja.

 

© Esküvő katalógus - minden jog fenntartva

Webdesign