Close

Profi, többkamerás, drónos felvételek

KissFilm-Stúdió

a szépség krónikása

Nikolett és Attila fotózása

Videó galéria

Timi és Norbi esküvője

Szonja és Lali fotózása

Nikolett és Attila esküvője

Budapest éjjel - Enikő és Imre

A nagy Ho-ho-ho - Andrea és István fotózása

Rami és Feri legszebb napja

Esküvői ruha kollekció klip

Anett és Péter esküvője

Sony PXW Z150 4K-s kamera

Technika:

Manfrotto állvány

Rólunk:

Kissné Menyhárt Ágnes és Kiss Zsigmond

Tulajdonosok

DJI Osmo 4K-s kamera

Az esküvő ünnep, szépség.

Érdemes hát ugyanolyan szépnek megőrizni.

Tapasztalt filmes házaspár vagyunk, sok filmmel a hátunk mögött. Az esküvői filmek a szívünk csücske, mindig felemelő érzés egy ifjú pár boldogságának részesei lenni, megörökíteni azokat.

Választható csomagok:

Esküvő - ALAP 2 kamerás HD csomag

A találkozástól (kikéréstől) kezdve a menyecsketáncig bezárólag minden érdemes eseményt rögzítünk. Ezt a nyersanyagot (kb. 3 óra), az utómunka során menüpontokba szedve kiírom. Készítek a legjobb pillanatokból egy zenés klippet és kérésre a fotózásról is werkfilmet. A teljes anyagot hordozható winchesteren kapjátok meg. Két kamerás full HD-s felvétel. Így az eseményekkel párhuzamosan a reakciókat is bemutathatjuk.

Esküvő - 4K csomag

A találkozástól (kikéréstől) kezdve a menyecsketáncig bezárólag minden érdemes eseményt rögzítünk. Ezt a nyersanyagot (kb 3 óra), az utómunka során menüpontokba szedve kiírom. Készítek a legjobb pillanatokból egy zenés klippet és kérésre a fotózásról is werkfilmet. Két kamerás 4K-s felvétel. A teljes anyagot hordozható winchesteren kapjátok meg.  Mivel mozifilm minőségű a film, akár moziban is bemutathatjuk a násznépnek egy after party keretében, vagy ha Ultra HD televízión otthon. . Természetesen full HD felbontásban is megkapjátok. A 4K leírása a Jótanácsok menüpont alatt található.

Minden csomaghoz: Budapesten kívüli forgatás esetén az útiköltség is felszámításra kerül (100 Ft/km)

Választható egyéb szolgáltatások

  • Légifelvétel az esküvőről (Drón) 
  • Esküvő

Jó tanácsok

Az esküvő ünnep, szépség.

Érdemes hát ugyanolyan szépnek megőrizni.

Sok múlik azon, hogy szakértő operatőr a megfelelő jó időben, a legjobb helyről örökítse meg a pillanatot. Ez szakma, nem mindenki képes rá.

Fontos a technika is. Manapság már a HD videók (1920X1080-s képfelbontás) alapkövetelmény, de terjed a 4K felvétel is. A 4K, vagy más néven Ultra HD felbontás minimum 3840×2160 képpontot jelent. Természetesen lehet akár több is, de jelenleg ez a standard. Nem kell sokat számolni ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy esz szélességben és magasságban is duplája a full HD 1920×1080-as felbontásának, és így összességében ez négyszer(!!!) annyi pixelt jelent, ami az eddigieknél sokkal élesebb képet ad. Egy 4K TV-n nézett 4K-s videó hihetetlenül részletgazdag képet ad, amit össze sem lehet hasonlítani a korábbi full HD-s felvételekkel.

Az internetre (youtube-ra) is felrakható és 4K-s monitorral (és nagy sávszélességgel) lejátszható. Természetesen a beállításoknál is ki kell választani a 4K-t. 

Egy példa az általam készített 4K-s videókból:

Az utómunka során érdemes klipeket kérni a fotózásról, illetve az egész ünnep legjobb pillanatairól. Ezt zenére készítik, kell egy kis vágói gyakorlat hozzá, hogy az valóban klassz legyen (pl. ütemre vágás ). Érdemes külön kreatív napon tartani a filmezést vagy a fotózást is.

Érdemes esküvői filmet is csináltatni. Ez nem hagyományos eseményrögzítés, hanem a filmes szakember „művészi” látásmódja varázsolja még nagyobb élménnyé az ünnepeteket. Ilyenkor érdemes két operatőrrel dolgoztatni (nem kell keresgélni, megoldom) hogy a hagyományos dokumentálásos rögzítés is megoldva legyen.

Sztorizós videó. 

Sokan kíváncsiak a násznép véleményére is. Ilyenkor hasznos egy riporter, aki jól kérdez.

Ha valamilyen okból vannak távolmaradók, akik szívesen megnéznék az esküvőt (pl. külföldön élnek és nem tudtak eljönni), akkor a megoldás az esküvő internetes közvetítése. Ezt a TV ablakot a Facebook oldalatokba is be tudjátok ágyazni és így a távol lévő ismerősötök élőben is megnézheti.

Kissné Menyhárt Ágnes

Tel.:+36 70 612 8637

email: grandnet65@gmail.com

Elérhetőség:

Kiss Zsigmond 

Tel.:+36 20 362 8838

email: zsigmond.kiss@gmail.com

1172 Budapest, Almásháza u. 28/a

Tulajdonosok

© KissFILM Stúdió 2017.