Üdvözöljük

Üdvözöljük a Nairam
Rendezvényközpont weboldalán!

Tekintse meg Rendezvényközpontunkról készült kisfilmünket

Több mint húsz évvel ezelőtt

… a férjem izgatottan mesélte, hogy van egy elhagyatott üdülő Szajolban, a Holt-Tisza partján. Amikor először megláttuk, azonnal beleszerettünk és tudtuk, hogy ez lesz a mi földi paradicsomunk. Fákkal szegett, tiszta vízpart, csönd, végtelen béke és a Holt-Tisza vizének illata fogadott bennünket.

Hosszú idő telt el azóta. Évről-évre bővítgettük a négyhektáros parkot, majd sorra jöttek az esküvői rendezvények, nyári táborok és a különböző céges rendezvények.

Amikor néha elcsendesül a park, az utolsó látogatónk is hazatér, teszünk egy sétát. Csendben megyünk egymás mellett és gyönyörködünk abban, amit a természet nekünk szánt, és amit mi hozzátettünk ehhez, hiszen az Alföld egyik különleges szeglete ez. Nem csillog, nem hivalkodik, sallangoktól mentes. Békességet és felüdülést nyújt.

Vargáné Zombori Mariann
a Nairam Rendezvényközpont vezetője

Miért a Nairam?

Miért a Nairam Rendezvényközpont?

Budapesttől 1 órára, Debrecentől 1,5 órára helyezkedünk el.

Egyedülálló, négyhektárnyi vízparti esküvő helyszín, amely a Holt-Tisza partján található.

Céges rendezvényekre és táborok szervezésére is kiváló rendezvényhelyszín.

Két teremmel rendelkezünk, így egy napon akár két esküvői rendezvényt is tudunk lebonyolítani.

Minden termünkhöz különálló vendégfogadó- és eskető helyszín, illetve parkoló tartozik, így egyik esküvő sem zavarhatja meg a másik násznép ünneplését.

120 fő elszállásolására van lehetőség szobáinkban és apartmanjainkban.

Nem csupán helyszínt biztosítunk, hanem komplex szolgáltatásokat nyújtunk, az esküvőszervezés minden részletében is segítünk, továbbá megbízható szolgáltatókat ajánlunk.

Elbűvölő fotózási helyszínek találhatóak a területen, valamint a közelben is.

Szakképzett, készséges és kedves személyzet, illetve tulajdonosi jelenlét garantált.

Amennyiben, elő- vagy utószezont, pénteki időpontot választanak, kedvezményt biztosítunk.

Kedves Nairam!

Esküvői helyszínként azért a Nairam mellett döntöttünk, mert tökéletesen alkalmas 100+ fős rendezvények lebonyolítására, a vendégek birtokon belüli étkeztetésére és elszállásolására. Polgári esküvőnket a gyönyörű Holt-Tisza parti eskető helyszínen tartottuk, a vacsorát és lagzit pedig a Szellőpalotában. Számunkra ez volt a legoptimálisabb kombináció. A kivitelezésében, szervezésben a Nairam profi csapata végig mellettünk állt. Rengeteg munkánk volt benne, de végül minden percét megérte. Felejthetetlen pillanatokat éltünk át, melyeket a csodálatos kép- és videóanyagok hűen prezentálnak😊
Laura és Gyuri

Kedves Nairam csapat!

Az esküvői helyszínünk kiválasztásánál fontos tényező volt, hogy természetközeli legyen és legyen elegendő szálláshely a meghívott vendégek számára. A Nairam Rendezvényközpont nem csak ezen elvárásainknak tett eleget, hanem azt felül is múlta!

Egy nagyon precíz, profi és rendkívül kedves csapat tett meg mindent azért, hogy az esküvőnk napján minden a lehető leggördülékenyebben történjen.

Hihetetlen részletes forgatókönyvvel dolgoznak, olyan dolgokra is figyelmet fordítanak, amire mi nem is gondoltunk volna, hogy jelentőséggel bír.

Ennek is köszönhető, hogy minden pontosan úgy és akkor történt ahogyan azt elképzeltük! Hatalmas terhet vettek le a vállunkról, mind az előkészületeknél, mind az esküvő napján. Nekünk csak élveznünk és átélnünk kellett a pillanatot mert tudtuk, hogy Ők mindent alaposan megszervezve irányítanak!

Az esküvőnk óta nem volt olyan alkalom, hogy egy meghívott vendég ne dícsérte volna a személyzet egész estés segítőkészségét, kedvességet valamint a felszolgált ételek finomságát!

Betti és Bence

Kedves Nairam!

Nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon profi módon segítettétek, hogy a nagy napunk ilyen tökéletesre sikerüljön! Minden vendégünk imádta a helyszínt, a konyhát és a személyzetet! Tényleg köszönünk mindent!

Mery és Peti

Kedves Nairam!

Köszönjük Nektek ezt a csodás napot! Életünk legszebb napját töltöttük itt Veletek! Hibátlan volt, minden álmunkat megvalósítottátok, amiért nagyon hálásak vagyunk! Köszönjük Nektek, fantasztikusak vagytok! Ölelés és puszi!

Zsaklin és Sanyi

Kedves Nairam!

Csodaszép helyszín, igazi romantikus stílusban. Ez az, amit nyújtott számunkra a Nairam Szellőpalotája. A ceremónia egy kis szigeten volt megtartva, ahova egy hídon keresztül lehetett eljutni. A híd másik oldalán pedig a nyitott a „palota”, ahol kicsit rusztikus érzésű, hangulatos légkörben ünnepelhettünk a násznéppel. A szervezésben az esküvőszervező nagyon segítőkész volt és igyekezett minden kérésünknek megfelelni. Ezért külön hálásak vagyunk neki. Az ételek és italok is finomak voltak, mely hozzájárult ahhoz, hogy teljes legyen életünk legszebb napja.

Szandi és Zoli

Szolgáltatásaink

A Nairam Rendezvényközpontban

Esküvők

Céges rendezvények

Szállás