Főoldal Hirdetési ajánlat Kapcsolat  
Vőfély Virág Esküvői ruha Jegygyűrű, ékszer Autó, hintó bérlés
Helyszín, étterem Cukrászda Dekoráció Foto, video Zenekar

Esküvő katalógus

 
Autó, hintó bérlés
Catering, étel - ital
Cukrászda, esküvői torta
Dekoráció
Esküvői ruha
Esküvői szertartásvezető
Esküvőszervezés
Foto, video
Frizura, smink
Helyszín, étterem
Internet
Jegygyűrű, ékszer
Köszönetajándék
Meghívó
Nászajándék
Nászút
Sátorbérlés, berendezés
Táncoktatás
Tűzijáték, lézerjáték
Virág - esküvői csokrok
Vőfély
Zenekar
 
Új cég felvétele
Idézetek
Név:

Bakelit Multi Art Center

Cím: Budapest 1095 Soroksári út 164.
Telefon: 06 30 516 5225
E-mail: E-mail küldése
Web: www.bakelitstudio.hu
 
Törött ablakok, sokat látott macskakövek… Lépdelj tovább, és hidd el, a gyártelep meg fog lepni téged! 

 

Ha szereted az extravagáns helyeket, a nem mindennapi megoldásokat, a különlegességet, ha a bohém megoldások kedvelője vagy, tetszenek a Nyugat-Európai és New York-i mintára létrehozott központok, akkor válaszd bátran esküvőd helyszínéül a Budapesten különleges környezetben található, indusztriális stílust képviselő Bakelit Multi Art Centert!

Indusztriális stílus, különleges esküvő

A Bakelit Multi Art Center a volt Hazai Fésűfonó és Szövőgyár területén található, amely az 1920-as évektől kezdve olyan lendülettel működött, hogy egy időben több ezer kubai nőt foglalkoztatott egy szocialista csereprogram keretén belül. Azóta van ritmus az épületben. A belvárostól mindössze 15 percre található, részben műemléki-ipari épületek között húzódik rendezvényközpontunk. A bohém, egyedi stílus mögött egy minden részletében precízen kialakított komplexum áll.

A kulturális központ adta lehetőségek mellett 2010 óta a Bakelit csapata esküvő- és rendezvényszervezéssel is foglalkozik. Számos esküvőt, céges valamint magán rendezvényt bonyolítottunk le.

Akik az egyediségre fektetik a hangsúlyt számukra tökéletes választás a Bakelit Multi Art Center valóban kivételes környezete.

Hordókon kínált friss, ropogós libatepertő, Palackpult. Két olyan dolog, amiről a jövőben biztosan a Bakelit fog a pár és a vendégek eszébe jutni.

Egy Bakelitesküvő minden részlete felejthetetlenné válik. A hatalmas Hangár elegáns vacsorateremmé változik át, melynek láttán a vendégsereg szava minden alkalommal elakad. Az élmény fokozása érdekében az ajtókat zárva tartjuk egészen a vacsora kezdetéig. A Hangárban akár 250 fős vendégsereg is a legjobb körülmények között élvezheti az eseményt. Mi pedig mindent elkövetünk azért, hogy tényleg felbecsülhetetlen élménnyel gazdagodjanak.

A 2200 négyzetméteres intézményben lehetőség van a szertartás megrendezésére, az esküvői vacsora elfogyasztására és az azt követő lagzira is. Saját 500 adagos főzőkonyhával rendelkezünk, hétpróbás séfünk pedig,- aki Budapest egyik legjobbika-, változatos menükínálattal áll a párok rendelkezésére, a vacsoravendégek elkápráztatására. A Bakelit M.A.C. üzemelteti a Factory Hostel- t, melyben szállást kínálunk a fáradt vendégsereg számára. Az ifjú pár természetesen ajándékba kapja nászutas lakosztályunkat.

Első pesti gyárszínház lévén komplexumunk teret biztosít színházi előadások, koncertek, kiállítások megrendezésére. Ebből adódóan beépített, kiváló fény- és hangtechnikával rendelkezünk. Termeinket a Palackpult köti össze, melynél a szomjazó násznép találhat enyhülést. A szülők felhőtlen szórakozása érdekében díjmentesen felajánljuk L2 elnevezésű termünket, ahol a gyermekeik önfeledten, biztonságban játszhatnak.

2014-ben nyílt tágas teraszunk ideális helyszínt biztosít a friss levegőre vágyóknak, és a dohányzó vendégeknek sem kell messzire menniük a buli helyszínétől.

 

A gyártelepen extravagáns zugok találhatóak, így páratlan esküvői fotók készülhetnek. 250 gépkocsi ingyenes, őrzött parkolása sem okoz gondot. A lagzi alatt a hangulat a tetőfokára hághat, hiszen a csendrendelet minket nem érint.

A Bakelit csapata lelkesen dolgozik azért, hogy a nálunk rendezett nagy nap szép és maradandó emlék legyen.

Elég a giccsből és az egyhangúságból? Nálunk minden adott egy igazán vagány lakodalomhoz!

Lájkoljátok az Esküvő a Bakelitben Facebook oldalt, valamint látogassatok el a bakeliteventhall.com weboldalra, ahol még több fotót tudtok megtekinteni és érdekes információkat megtudni rendezvényhelyszínünkről.

 
Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben
 
Kategóriák:
 
Weblap:
 
Dekor Szerviz

Esküvők profi dekorációja.

 

© Esküvő katalógus - minden jog fenntartva

Webdesign