Főoldal Hirdetési ajánlat Kapcsolat  
Vőfély Virág Esküvői ruha Jegygyűrű, ékszer Autó, hintó bérlés
Helyszín, étterem Cukrászda Dekoráció Foto, video Zenekar

Esküvő katalógus

 
Autó, hintó bérlés
Catering, étel - ital
Cukrászda, esküvői torta
Dekoráció
Esküvői ruha
Esküvői szertartásvezető
Esküvőszervezés
Foto, video
Frizura, smink
Helyszín, étterem
Internet
Jegygyűrű, ékszer
Köszönetajándék
Meghívó
Nászajándék
Nászút
Sátorbérlés, berendezés
Táncoktatás
Tűzijáték, lézerjáték
Virág - esküvői csokrok
Vőfély
Zenekar
 
Új cég felvétele
Idézetek
Név:

Dj Petty

Cím: Eger
Telefon: 06 70 3182928
E-mail: E-mail küldése
Web: www.djpetty.hu
 
Kedves Érdeklődő!
1992. óta foglalkozom zenéléssel. Évek óta a Magyar Lemezlovas Egyesület tagja vagyok és tevékenykedem Egerben, illetve ország szerte rezidensként, alkalmi és céges rendezvényeken és természetesen ESKÜVŐKÖN is. Több éve az egri **** Ködmön Csárda és borétterem rezidens esküvői Dj- je vagyok. Zeneileg a 60-as évektől napjainkig minden fajta zenei stílusban jártas vagyok, illetve rendelkezem ezekből az évekből a szükséges zenei háttérrel. Rendezvények hangosításával is foglalkozom, tehát az ehhez szükséges igényes hang- és fénytechnika is adott.
Még mindig olyan lelkes vagyok, mint a pályám elején. Folyamatos fejlesztések és több mint 20 éves tapasztalat segít abban hogy a teljesség igényével megvalósítsam az ifjú pár és a násznép illetve a szórakozni vágyók zenei elképzeléseit.

Esküvői Dj- ként mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtok, nektek csak el kell mondanotok, hogy mit szeretnétek. Legyen szó akár, szertatás, zenekar vagy fellépő hangosításról, vagy éppen karaoke-ról. Ha gondoljátok, természetesen javaslatokkal is állok a rendelkezésetekre a meglévő tapasztalataim alapján.

Természetesen céges rendezvények technikai és zenei lebonyolítását is vállalom, igény szerint karaoke szolgáltással. Évek óta folyamatos céges rendezvények Dj –je vagyok a 4*-os Ködmöm Csárda és Borétteremben, a 4*-os Hotel Eger Parkban, a 4*-os Hunguest Grandhotel Galyában, a 3*-os Hunguest Hotel flórában, és a 3*-os Hotel Szent Istvánban…

Nézzetek- nézzenek körül az oldalamon, s ha tetszett, keressetek- keressenek meg bátran. Kérjetek- kérjenek egy személyes találkozót, mely semmire nem kötelez benneteket- Önöket!
 
 
Kategóriák:
 
Weblap:
 
Dekor Szerviz

Esküvők profi dekorációja.

 

© Esküvő katalógus - minden jog fenntartva

Webdesign