Főoldal Hirdetési ajánlat Kapcsolat  
Vőfély Virág Esküvői ruha Jegygyűrű, ékszer Autó, hintó bérlés
Helyszín, étterem Cukrászda Dekoráció Foto, video Zenekar

Esküvő katalógus

 
Autó, hintó bérlés
Catering, étel - ital
Cukrászda, esküvői torta
Dekoráció
Esküvői ruha
Esküvői szertartásvezető
Esküvőszervezés
Foto, video
Frizura, smink
Helyszín, étterem
Internet
Jegygyűrű, ékszer
Köszönetajándék
Meghívó
Nászajándék
Nászút
Sátorbérlés, berendezés
Táncoktatás
Tűzijáték, lézerjáték
Virág - esküvői csokrok
Vőfély
Zenekar
 
Új cég felvétele
Idézetek
Név:

Lugosi Salon & Gipsy Band

Cím: Budapest és Pest megye
Telefon: 06 30 9400968
E-mail: E-mail küldése
Web: www.lugosiband.hu
 
Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara a Lugosi zenekar!
Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező művészekből, a legkiválóbb budapesti cigányzenészekből 1995-ben alakult. Azóta sikereinek köszönhetően a legkeresettebb vezető zenekarok között tartja számon a szakma és a közönség egyaránt. Rangos rendezvények, gálaestek méltán népszerű és közkedvelt közreműködője. A zenekar hattagú, de ez a létszám igény szerint változtatható. Ahol a Lugosi zenekar van a színpadon ott biztosra vehető a rendezvény zenei sikere! Az együttes legfontosabb célkitűzése a szórakoztatáson túl a szakmai igényesség, amely egyúttal a zenekar kifinomult hangzásvilágát is jellemzi. A zenekar alapítója és művészeti vezetője, Lugosi Tibor Nívódíjas klarinét és tárogatós előadóművész a Magyar Rádió és Televízió szólistája. Repertoárjuk rendkívül színes és gazdag, több zenei műfaj ízléses válogatása. A zenekar műsorán világhírű klasszikusok művei, népszerű dallamok feldolgozásai és szalonkompozíciók is szerepelnek. Műsorukat színesítik operett, musical, világhírű filmzenék előadása és nagy figyelmet szentelnek a virtuóz hangszeres (klarinét, tárogató és cimbalom) szóló darabok elhangzásának is. A Magyar cigányzenén és népzenén kívül hű tolmácsolói Brahms, Kodály, Bartók, Liszt, műveinek. A zenekar "végigmuzsikálta a világot". Fővárosok, városok hangversenytermei, híres mulatók, éttermek, luxus hajók, és kaszinók közönsége tapsolhatott művészetüknek. Utazásaik főbb állomásai: Bankok, Bécs, Helsinki, London, Miami, New Delhi, New York, Stockholm, Tel-Aviv, Tokyo. Magyarországon is sok híres ember mulatott már zenéjükre, mint például a híres filmszínész Tony Curtis.

Gálavacsorára, fogadásokra különböző céges és magán rendezvényekre, esküvői vacsora alatt vállaljuk a színvonalas és nívós zeneszolgáltatást,legyen a kért műfaj hagyományos cigányzene vagy szalonzene. A legkiválóbb népi táncosok és magyarnóta énekesek közreműködésével hangulatos, vidám, akár egész estét betöltő műsor megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Érdeklődés esetén, tartunk színvonalas néptánc és hangszerbemutatókat. Falunapokon és más ünnepi megemlékezéseknél az érkező vendégek fogadásakor vagy önálló programként ajánljuk a nívós tárogató muzsikát!A kuruckor legszebb dalai szólalnak meg a több mint százéves eredeti TÁROGATÓN! Népzenei hangversenyeken, gálaműsorokban, színvonalas fesztiválokon, turisztikai bemutatókon is fellépünk. Célkitűzéseink között szerepel a szórakoztatáson túl a hagyományos magyarnóta, népdal és a magyar cigányzene ápolása, színpadi művészetként való bemutatása.
 
Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben
 
Kategóriák:
 
Weblap:
 
Dekor Szerviz

Esküvők profi dekorációja.

 

© Esküvő katalógus - minden jog fenntartva

Webdesign