Ajánlom magamat!

Jó estét kívánok, kedves látogató!

A vőfélyekről sokaknak egy idős, borvirágos orrú és sörhasú bácsika jut eszébe, aki általában falusi sátras lakodalmakban harsány hangjával szakítja meg a táncmulatságot és sokszor ízléstelen, az ünnepelteket lejárató poénjaival tűnik ki. De mit tehetnek, ha egy előkelő étteremben tartják a lakodalmukat, mégis azt szeretnék hogy az egy eseménytelen, egyszerű vacsora helyett egy zökkenőmentes, igazi lakodalmas mulatság legyen, ahol a vőfély vagy ceremóniamester nem tesz vagy mond olyat, amely közönséges vagy a család által nem preferált?

Ekkor a legjobb döntés az, ha igénybe veszik szolgáltatásaimat és felfogadnak vőfélynek!

Segítségemmel elejét lehet venni a fejetlenségnek, kapkodásnak és idegességnek, hiszen amit hónapok alatt megálmodnak, azt én néhány óra leforgása alatt higgadtan, de mégis biztos kézzel lebonyolítom. Alapfilozófiám szerint a vőfély nem főnök, hanem karmester! És minden karmester kottából vezényel, ezt a kottát pedig számomra a megrendelő írja! Amennyiben a hangulatot fokozni tudom, akkor e célért mindent megteszek, azonban a táncmulatságot nem rontom el azzal, hogy oktalanul megszakítsam azt!

Nem hagyományápoló néptáncos vőfély vagyok és nem is öltönyös ceremóniamester, hanem a kettő között valahol félúton, melyet napjainkban városi vőfélyként emlegetnek. Specialitásom a kis létszámú lakodalmak.

Angolul alapfokon beszélek, magyarul tökéletesen. Hivatásomat annyira komolyan veszem, hogy főállásban űzöm! Tehát semmi mással nem foglalkozom. Így az esküvőre nem egyheti munkahelyi robot után, testileg-szellemileg elfáradva érkezem, hanem egész héten a lakodalomra készülök, hogy a nagy napon minden szempontból maximális teljesítményt nyújtsak. Mindent elkövetek azért, hogy az esküvő azzá váljék, aminek azt az ifjú pár és kedves családja szánja:

életük legszebb és legfelejthetetlenebb napjává!

Eddig hétszázkilencven esküvőn voltam vőfély (legutóbb 2024 március 16-án) és ezúton ajánlom szolgáltatásaimat az Ön szíves figyelmébe is:

Hasznos:

  • saját professzionális hangtechnikám van mikroporttal, azaz vezeték nélküli kézi, csiptetős és fejmikrofonnal és 700 wattos aktív hangfallal, így a hangom jól hallható marad, miközben szabadon mozoghatok és akár komplett szertartáshangosítást is tudok biztosítani. Felszerelésem a zenekar erősítőjével is összeköthető!
  • érkezésem után azonnal lenémítom a mobilomat és távozásomig vissza sem kapcsolom, egész idő alatt a pár és a násznép rendelkezésére állok, közben sosem telefonálok vagy netezek
  • mivel nem dohányzom, ezért nem tűnök el folyton cigiszünetre sem
  • vőfély verseimet előzetesen írott formában megmutatom, kérésre néhányat előadok
  • névre szóló esküvői meghívó szövegtervek
  • teendők időrendi felsorolása on-line esküvői határidőnaplóba foglalva
  • öröknaptár szolgáltatás 1583-9999-ig

Exkluzív:

  • mivel adventista családban nőttem fel, (még a mobilszámom is adventista flottás!) így ismerem a szokásokat és ezért egyre több adventista és más mélyen vallásos pár fogad fel vőfélynek
  • azonnali válasz arra, hogy esküvőjének napján még ráérek-e
  • a legteljesebb adatbázis házasságkötő termek és önkormányzatok adataiból
  • a legnagyobb adatbázis templomok és gyülekezetek adataiból
  • a legbővebb válogatás esküvői meghívókba való szerelmes versek és idézetekből
  • irányítószám, helység- és utcanév keresése távolságméréssel
  • az ifjú pár részére azonnali tánctanítás, alaplépések néhány perc alatt
  • ingyenes tanácsadás, konzultáció az esküvővel kapcsolatos kérdésekben
  • az Országos Vőfély Szövetség egyik alapító, tiszteletbeli tagja vagyok

» Július, augusztus és szeptember hónapokban szombatonként csak a saját fotósommal együtt vállalok vőfélyszolgáltatást! «

Természetesen egy napon csak egy lakodalomba tudok elmenni. Hogy el tudom-e vállalni az Ön esküvőjét, az máris kiderül, ha lekérdezi naptáramat!

Utolsó frissítés: 2024. március 26. Az oldalt utoljára 18 másodperce látták, ma eddig ezer-hatszázhatvanháromszor, összesen 4849628 alkalommal. Bővebben...

Lakodalomba szabad szolgáltatók

Ma az év nyolcvannyolcadik napja, 2024 március 28. csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Tegnap Hajnalka napja volt, holnap Auguszta napja lesz, holnapután pedig Zalán napja. 2024 szökőév, jelenleg a téli időszámítás érvényes, március harmincegy napból áll. Ön böngészőt használ, mint látogatóim 28 %-a.

©1996-2024 Oldalaim tartalmának felhasználása, közlése tilos! Minden jog fenntartva!